YTDESINFICERING

Som en del av vår vision för en mer miljövänlig kemikaliehantering och passion för sanering kan vi tillsammans med ByoPlanet Scandinavia och Life Clean International erbjuda marknadens mest effektiva och säkra rengöring och desinficering av ytor.

Med hjälp av våran elektrostatiska spruta ser vi till att vätskan når ytor där traditionella metoder ej kommer åt.

Desinficeringen som används i sprutan levereras av Life Clean. 
Ett desinfektionsmedel som är godkänd enligt EN - standarder för b.la. bakterier, virus, svamp, jäst, mykobakterier t.e.x TB, sporer t.ex. Clostridium difficile och Bacillus subtilus samt multiresistenta bakterier. Life Cleans desinficering visar total effekt mot detta.

Ett exempel på användningsområde är våra dagis och skolor. LifeCleans ytdesinfektionsmedel har bevisad effekt och total eliminering av vinterkräksjukan (Calicivirus) på olika typer av ytor på golv, väggar, bord, handtag, toaletter etc. där organismer lätt ansamlas.

Andra ytor som LifeClean kan användas för rengöring och sanering av ytor är på dagis, skola, hemvård i hemmet, sjkhus, kontor, simhallar, lekland mm. 

För mer information om Life Clean surfa in på

www.lifeclean.se

För kostandsfri konsultation och hur vi kan hjälpa just er, vänligen kontakta Tim Schröder https://www.schroderst.se/kontakta-oss