Nyheter

Vi är för fjärde året i rad certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001

Vi kan med stolthet och stor glädje meddela att vi efter den årliga ISO-revisionen fortfarande är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 - för fjärde året i rad! Vi fick berättat för oss från revisorn hos Qvalify att endast 3 av 100 företag får liknande resultat som Schröder Skadeteknik och vi är så glada att vårt hårda arbete ger resultat!
 
ISO 9001 fokuserar på att vi som företag har ett systematiskt kvalitetsarbete som möter kundernas förväntningar samt gör det lättare att
utveckla och förbättra verksamheten. ISO 14001 fokuserar i sin tur på att vi har ett systematiskt miljöarbete med syfte att hjälpa oss minimera företagets miljöpåverkan och bidra till en hållbar utveckling.
8 Jun - 2023 kl. 00:00
Nyheter

Moderniserad och renoverad station i Kristianstad

Nyligen invigde vi den nyrenoverade och moderniserade stationen i Kristianstad med både mingel, afterwork och klippnig av röda bandet! Lokalerna har genomgått en grundlig översyn och modernisering för att möta vår interna standard för miljö och kvalitet samt för att skapa en trivsammare arbetsplats för de medarbetare som arbetar på och utgår från stationen.

3 May - 2023 kl. 00:00
Nyheter

Schröder Academy

Under våren har Tim så sakteliga dragit igång en ny satsning, Schröder Academy, vars syfte är att utbilda, informera och kompetensutveckla såväl internt som externt inom de områden där Tim och företaget besitter goda kunskaper och erfarenheter. Hör av dig så tittar vi tillsammans på vilken typ av utbildningar eller informationsträffar som kan vara aktuella för just ert företag, organisation eller förening!

31 Mar - 2023 kl. 00:00
Nyheter

Första laddstolpen på plats

För att minska vårt ekologiska fotavtryck och nå upp till företagets kvalitets- och miljöstandarder så investerar vi löpande i modern teknik och energi från förnybara källor. Som ett led i detta har vi nu äntligen fått vår första laddstolpe på plats och fler tillkommer inom kort! Detta för att tillgodose energibehovet hos vår kommande vagnpark bestående av laddhybrider och elfordon. Vi tackar Elljusteknik för installation och gott samarbete!

22 Nov - 2022 kl. 00:00