Nyheter

Blästring i Halmstad & Borås

Såväl nya som befintliga kunder inser effektiviteten och resultatet av stålkuleblästring! Stålkuleblästring, eller slungblästring som det även kallas, är en dammfri ytbehandling där betonghud, betongrester, lim och annat löst eller oönskat material avlägsnas från betongytor. Resultatet blir rena sandpappersliknande ytor, redo för perfekt gjutning, flytspackling, målning m.m. Senaste veckorna har vi varit i Halmstad och Borås för att blästra ytor inför nygjutning, vi tackar Teqton Sweden och Linotol för förtroendet och hoppas på fortsatt gott samarbete!

15 Nov - 2022 kl. 00:00
Nyheter

Semesterprojekt för Ballingslöv

Ballingslöv är en av våra större återkommande kunder som vi löpande utför uppdrag och projekt åt. I samband med att företaget moderniserar och renoverar sina fastigheter utförde vi under industrisemestern en omfattande sanering och rivning i företages lokaler. Vi tackar Ballingslöv för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och nya spännande projekt och utmaningar!

15 Sep - 2022 kl. 00:00
Nyheter

Avfuktare från Ecor Pro

Tillsammans med NAC-Europé och Holländska Ecor Pro kan vi nu erbjuda marknadens minsta, mest effektiva samt kostnadseffektiva sorptionsavfuktare både i krypgrund och på vind. Då utrustningen består av rostfria komponenter samt nyttjar den innovativa dryfantekniken som ger en ljudnivå på endast 52dB kan avfuktaren placeras nästintill varsomhelst och vara igång dygnet runt. Installation kan ske upp och ned i taket, på väggen, på golvet - endast fantasin sätter gränserna! Avfuktarna kan även installeras i exempelvis husbil och båt.

18 Dec - 2021 kl. 00:00
Nyheter

Ny hemsida

Äntligen får vi välkomna er till vår nya, förbättrade hemsida! Förutom ny design och uppdaterade bilder har vi gjort det lättare att hitta just den information du söker. Hör gärna av dig och berätta vad du tycker om den och om det är något du saknar, vi nås enkelt både på sociala medier och mail!

18 Dec - 2021 kl. 00:00