Från blästring till ytfräsning
- här kan du läsa om oss

Schröder Skadeteknik hette förut Schröder Hantlangning och Grovarbeten och startades 2009. Företaget har sitt huvudsäte i Tyringe men finns även idag i Kristianstad.

Vi arbetar över hela Sverige och har med åren knutit värdefulla kontakter. Bland dessa har vi företag ifrån bygg, vvs, måleri, mark och anläggning, industri med flera. Vi samarbetar även med olika försäkringsbolag vilket underlättar för såväl kund som beställare. Vi hjälper dig som bland annat behöver hjälp med slungblästtring, ytfräsning eller avfuktning i exemepelvis Hässleholm eller Kristianstad med omnejd. 

 

Vi är företaget för dig som söker hjälp med tjänster inom bland annat blästring av golv, asbetsanering eller borttagning av betonghud, och vi arbetar ständigt för att göra alla kunder 100 procent nöjda. 

 

Vision

Vår vision är att bli det självklara valet när det kommer till skadeservice. Vi vill bli omnämnda som serviceinriktade, ansvarsfulla och professionella ute på arbetsmarknaden.

• Vi ska alltid erbjuda kunnig och utbildad personal

• Erbjuda kunden den senaste tekniken inom produkt och materialval

• Alla produkter och arbetsmaterial ska följa våra höga krav för miljö och hjälsa

 

Delar av ovanstående vore omöjligt om vi inte värnade om våra medarbetare.

Vår strävan är att alla medarbetare ska tycka om sin arbetsplats och dess ledning.

 

För att uppnå våra visioner har vi

• Kontinuerliga utbildningar

• Teambuilding och personaldagar

• Stort fokus på ”VisonZero” (vår kvalitet och miljöstyrning)

 

Miljö

Inom Saneringsbranschen finns det idag fortfarande mycket hälsofarliga ämnen. Tillsammans med våra olika leverantörer har vi tagit fram produkter som är biologiskt nedbrytbara och bättre för miljön. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder produkter och arbetsmetoder som har minsta möjliga påverkan på miljön och människan.

Genom kontinuerliga utbildningar och ett grönare tänkande strävar vi efter att följa vår målsättning och alltid kunna erbjuda den bästa produkten och metoden för våra kunder.

 

Få hjälp med bland annat borttagning av betonghud och ytfräsning av professionell personal

Hos Schröder Skadeteknik AB hjälper vi kunder i bland annat Hässleholm och Kristianstad, men du kan även få hjälp ifall du befinner dig i övriga Sverige. Behöver du hjälp med någonting inom borttagning av betonghud, ytfräsning eller avfukting är vi företaget för dig.