Golvblästring/Golvslipning & Betonghud borttagning

Rengöring/Sanering

Vi slipa och gör borttagning av olika sorters beläggningar som t.ex. betonghud, mattlim, kakelfix, spackel, eller andra rester som måste bort vid t.ex. nyläggning av matta, trägolv eller för spackling. Ibland blir det ojämnt vid nygjutning eller spackling. Då kan vi slipa över ytan och plana ut de ojämnheter som blivit.

 

Golvblästring

Golvblästring kallas också dammfri blästring eller stålkuleblästring som används för borttagning av olika typer av beläggningar på t.ex. betong, broar, metall, betonggolv med mera. Att blästra golv är den absolut bästa metoden för att få ett dammfritt underlag med bäst vidhäftning. Maskinen som används är dessutom tystgående och dammfri. Vi har både erfarenher och kunskap inom slungblästring, därmed kan vi hjälpa er ifall ni är i behov av hjälp med att blästra golv.

 

Polering

Att slipa golv är inget nytt och det används idag till mycket. På Schröder Skadeteknik AB slipar vi inte bara bort golvbeläggningar. Utan vi förädlar dem, ger de ett nytt och längre liv.

Superfloor är ett diamantslipat och polerat betonggolv. I olika steg arbetar man maskinellt fram ett golv som får en oslagbar hållbarhet, lång livslängd och ett estetiskt utseende. Ett supergolv som passar lika bra i hemmiljö som i en industri.

Vi har lång erfarenhet av golvslipning och har utbildats på HTC Academy.

 

Städning/Polering

Eftersom att fokus idag ligger på miljöfrågor, har vi på Schröder HG valt att ta del av detta och därför börjat använda det unika Twisterrondellerna för att få både renare och vackrare golv. Dessa unika rondeller innehåller miljarder mikroskopiska diamanter som inte bara rengör golvet effektivt utan även polerar golvet.

Twisterrondellerna kan användas på alla typer av golvmaterial ex, plats, ninolium, terazzo, natursten mm, och man behöver bara tillsätta vatten.