Om oss

Schröder Skadeteknik hette förut Schröder Hantlangning och Grovarbeten och startades 2009. Företaget har sitt huvudsäte i Tyringe men finns även idag i Kristianstad.

Vi arbetar över hela Sverige och har med åren knutit värdefulla kontakter. Bland dessa har vi företag ifrån bygg, vvs, måleri, mark och anläggning, industri med flera. Vi samarbetar även med olika försäkringsbolag vilket underlättar för såväl kund som beställare.

 

Vision

Vår vision är att bli det självklara valet när det kommer till skadeservice. Vi vill bli omnämnda som serviceinriktade, ansvarsfulla och professionella ute på arbetsmarknaden.

• Vi ska alltid erbjuda kunnig och utbildad personal

• Erbjuda kunden den senaste tekniken inom produkt och materialval

• Alla produkter och arbetsmaterial ska följa våra höga krav för miljö och hjälsa

 

Delar av ovanstående vore omöjligt om vi inte värnade om våra medarbetare.

Vår strävan är att alla medarbetare ska tycka om sin arbetsplats och dess ledning.

 

För att uppnå våra visioner har vi

• Kontinuerliga utbildningar

• Teambuilding och personaldagar

• Stort fokus på ”VisonZero” (vår kvalitet och miljöstyrning)

 

Miljö

Inom Sanerings branschen finns det idag fortfarande mycket hälsofarliga ämnen. Tillsammans med våra olika leverantörer har vi tagit fram produkter som är biologiskt nedbrytbara och bättre för miljön. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder produkter och arbetsmetoder som har minsta möjliga påverkan på miljön och människan.

Genom kontinuerliga utbildningar och ett grönare tänkande strävar vi efter att följa vår målsättning och alltid kunna erbjuda den bästa produkten och metoden för våra kunder.